OUR SERVICE

服務項目

我們志在成為客戶的專業顧問,從前端的整合性規劃設計,到器材提供、教育訓練,後續的維護保養...等,
提供危機處理與緊急應變的全方位解決方案。

服務項目

我們志在成為客戶的專業顧問,從前端的整合性規劃設計,到器材提供、教育訓練,後續的維護保養...等,提供危機處理與緊急應變的全方位解決方案。

PRODUCT CATEGORY

產品類別

我們代理眾多國外領導品牌,應用領域包括反恐維安、訓練規劃、核生化應變...等。
除了專業器材銷售,更包括完善的售後服務,如:定檢、維修、保養…。

NEW POSTS

科技新知

NEWS

HazMat Training Methods
2020-01-06
In this chapter we explore the features, advantages and limitations of three HazMat training methods: Live Agent Training (LAT)...
The role of time
2020-01-06
Emergency first responders face the possibility of encountering radioactive materials in even the most seemingly routine of scenarios.